Xlab Delta 200 Matte Hydratie Systeem Achteraan

New 2023
Bestel
  • Beschrijving

Het XLAB Delta 200 Rear Hydration System is weer een stapje hoger op de hydratatieladder dan zijn kleine broertje de Delta 100. Hoewel het op dezelfde uiterst betrouwbare manier wordt bevestigd, wordt de Delta 200 geleverd met de XLAB Gorilla Cage, om er absoluut zeker van te zijn dat je fles niet te water raakt midden in een race of in het verkeer.

Het Delta Rear Hydration System wordt gemonteerd op de zadelrails, zodat hij in je tocht blijft en kan zelfs de effectiviteit van je aero-positie verhogen door de leegte achter je op te vullen, waardoor je luchtstroom soepeler verloopt. Het is een sterke, stevige bevestiging, zodat je geen last hebt van slingeringen achterin, en het is bestand tegen het misbruik dat achterdragers te verduren krijgen in de overgangssecties van wedstrijden. XLAB gebruikt Loctite en borgmoeren, om ervoor te zorgen dat de schroeven veilig en stevig vastzitten. Het gebruik van Loctite betekent ook dat je niet wordt blootgesteld aan veel lawaaierige hardwaretrillingen, zelfs niet op de ruigste wegen. De trechtervormige kooi zorgt voor gemakkelijke toegang tot uw fles.

Of je je flessen nu wilt verbergen voor de wind, of een extra bidon achterop wilt meenemen om je Torpedo Aero Bar waterfles bij te vullen, het XLAB Delta 200 Rear Hydration System geeft je de mogelijkheid om altijd je favoriete drank te kunnen drinken zonder te hoeven stoppen bij een tankstation in het midden van know where. Het wordt geleverd met een XLAB Cage Mount en een Gorilla Cage.

Het XLAB Delta 200 Rear Hydration System is compatibel met een breed scala aan zadels, hoewel er een handige compatibiliteitstabel op de XLAB-website staat die je kunt raadplegen om er zeker van te zijn dat jouw zadel werkt. Er is ook een Delta Adaptor die je kunt kopen voor carbon rail zadels zoals Fizik.