Xlab Aero Carbon Wing System with 2 Xenon Cages

Xlab
New 24
  • Beschrijving

XLAB Aero Carbon Wing System - Compleet met 2 Xenon bidonhouders (Nieuw 2024)

Aerodynamisch voordeel:

Windbescherming:

Plaats uw bidons en opbergtas in een aerodynamische positie achter de atleet, waar de luchtweerstand en totale weerstand verminderen. Het systeem is ontworpen met een breder bidonprofiel dan eerdere systemen om een vrije luchtstroom rond de zadelpen mogelijk te maken terwijl de bidons achter de dijen van de atleet worden verborgen.

Geoptimaliseerd door aerodynamische simulatie:

De aerodynamica is verbeterd door tests in echte omstandigheden en meer dan 260 aerodynamische CFD-simulaties (Computational Fluid Dynamics). Het resultaat is een systeem dat geen extra weerstand veroorzaakt en tegelijkertijd de luchtstroom snel stroomlijnt en de snelheid verhoogt.

De snelste tot nu toe:

Bijna twee keer zo snel als de vorige generatie CARBON WING. Door de bidons achter het zadel te plaatsen, wordt aanzienlijke tijdswinst geboekt ten opzichte van montage op het frame. Met het AERO CARBON WING-systeem kunt u meer dan 7 ¾ minuten besparen tijdens een volledige triatlon, wat veruit ons snelste ontwerp is!

Tijdwinst op 180 km (112 mijl):

24 km/u (15 mph) - tot 7:45 minuten

32 km/u (20 mph) - tot 5:43 minuten

Systeempositie, bewezen door CFD (Computational Fluid Dynamics) aerodynamische simulaties:

Onze CFD-aerodynamische simulaties tonen aan dat de hoogte van de fietser en de positie op het zadel bepalende factoren zijn voor de aerodynamische prestaties.

Verstelbaar en compatibel:

  • Zadelrailafstelling   0f u nu met de neus van uw zadel omhoog of omlaag rijdt, we hebben wat u nodig heeft. De railbevestiging biedt 18 graden aanpassing, waardoor de AERO CARBON WING in de meest aerodynamische positie kan blijven, parallel aan de grond.
  • Bidonhouderarm afstelling  Verticale plaatsingsopties van 2,52 cm (1 inch) en horizontale plaatsingsopties van 1,27 cm (0,5 inch) stellen u in staat de perfecte ergonomische positie te kiezen voor gemakkelijke toegang tot de bidons en verdere vermindering van de luchtweerstand.
  • Bidonhouder rotatieafstelling   De hoge positie maakt een rotatie van de bidonhouder van 50 graden mogelijk. De lage positie maakt aanpassing van de bidonhouder tot 45 graden mogelijk.
  • Uitgebreide compatibiliteit met zadels  Past op meer dan 50 van de populairste zadels. De montagebeugels passen op standaard stalen en titanium zadelrails met een diameter van 7 mm.
O

Een doordacht ontwerp

Verborgen opslag voor reparaties

De onderkant van de balk biedt ruimte voor een volledige reparatieset zonder extra weerstand te veroorzaken. Het is perfect geschikt voor de nieuwe AERO MINI BAG.

Snelle demontage

De montagesupport kan gemakkelijk van de zadelsporen worden losgemaakt voor eenvoudig transport of overdracht naar een andere fiets. Verwijder eenvoudig de twee bovenste bouten en draai de twee onderste bouten los om het systeem vrij te laten draaien.

Geavanceerde ultralichte constructie

Gemaakt met een ultralichte monocoque carbon balk en een frame van T-6061.